حوزههای مشاوره مدیریت کسب و کار کدامند ؟
یک سازمان یا استارتاپ نوپا نیاز به پرورش در حوزههای مختلف دارد. متأسفانه بسیاری از استارتاپها و کسب و کارهای نوپا به دلیل آگاهی نداشتن از شرایط محیطی و عدم تجزیهوتحلیل مناسب با شکست روبهرو میشوند.
متأسفانه بسیاری از کسب و کارها ایدههای خوبی در ذهن دارند؛ اما قدرت پرورش آنها را ندارند. این ایدهها باید بهخوبی ارزیابی شوند و تمامی جوانب آنها سنجیده شود. با حمایت و پرورش آنها، یک کسب و کار میتواند بهخوبی پیشرفت کند؛ بنابراین در این حوزه نیاز به مشاوره مدیریت دارد. بر عکس این موضوع هم وجود دارد. برخی از استارتاپها و کسب و کارهای نوپا اقدام به پیادهسازی ایدههایی میکنند که قابلیتهای خوبی ندارند. برخی از این ایدهها از لحاظ عملیاتی و تجاریسازی با مشکلاتی روبهرو هستند که از طریق مشاوره مدیریت میتوان به این موضوعات پی برد.
بسیاری از استارتاپهای نوپا نمیتوانند بهخوبی محصولات خود را طراحی و توسعه دهند و قادر نیستند مدیریت محصول تولیدی خود را انجام دهند. این کسب و کارهای نوپا نیاز به مشاوره در رابطهبا مدیریت پروژه دارند تا بتوانند محصولات خود را تولید و عرضه کنند.
از دیگر حوزههای مشاوره مدیریت کسب و کار میتوان به بازاریابی و فروش محصولات تولید شده اشاره کرد. با وجود این که برخی از کسب و کارهای نوپا محصولات خوبی تولید میکنند؛ اما به دلیل نداشتن تخصص دررابطهبا بازاریابی نمیتوانند از خدمات خود کسب درآمد کنند؛
یک استارتآپ نوپا باید بهخوبی تمامی منابع انسانی و ساختارهای سازمانی خود را مدیریت کند. ضرورت مشاوره مدیریت برای سازمانها و کسب و کارهای نوپا در این حوزه نیز اهمیت دارد. متخصصان و مشاوران قادر هستند یک مشاوره خوب در این زمینه به مدیر کسب و کارها ارائه دهند.
در حوزه بیزینس کوچینگ نیز نیاز به یک مشاور حرفهای است تا بتواند با مشاوره مدیریتی خود، مسیر یک کسب و کار را مشخص کند.
منبع: اکوایران